Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. Az “Elfogadom” gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket.


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentContactusform has a deprecated constructor in /home/ankahu/public_html/plugins/content/contactusform/contactusform.php on line 17

A tudás felfrissítése

plymoutAzt szokták mondani, hogy az autóvezetés olyan, mint a biciklizés. Ha már valaki megtanulta, akkor azt nem tudja elfelejteni soha.

Azt gondolom, ha teljesen nem is, de ha egy tudást nem használ az ember, akkor azt előbb-utóbb elfelejti. Egyre többen keresnek meg azzal a kéréssel, hogy évek óta nem vezettek, de most szükségük lenne az a önálló autózásra, segítsek nekik az első lépésekben. 

Gyakori az is, hogy egy fiatal új munkát, ill. a munkavégzéshez szolgálati autót kap, amelyet használnia is kell.

Érdekes, hogy ilyenkor a legtöbben - függetlenül attól, hogy szeretnek-e vezetni - az új munka kapcsán leginkább a vezetéstől félnek. Ha előtte nem is, az első munkanap után annál inkább igaz ez. Ez esetben is szerencsés, ha az ember felkeres egy oktatót. Más alkalomszerűen, szórakozásra használni egy autót, és más, ha a fáradtság ellenére sem teheti le az ember a kocsiját, mert az egésznapos munkájához szüksége van rá. Ilyen esetben talán még nagyobb szükség van a tudás felfrissítésére.

Véleményem szerint becsülendő, és a tapasztalat azt mutatja, hogy hasznos dolog, ha valaki fel- ill. beismeri gyengeségét, és sgítséget kér. Mivel a felejtés az emberi élet velejárója, főleg hosszabb kihagyás után, szükség lehet az ismeretek felfrissítésére mind elméleti, mind pedig gyakorlati síkon. 

Az elméleti oldalhoz hasznos lehet ellátogatni a www.kreszfelfrissito.hu oldalra, vagy vásárolni, és persze forgatni egy tankönyvet. A gyakorlati részhez pedig egy oktatót érdemes felkeresni. Itt tisztelettel ajánlom magamat!

 

Kapcsolat     Jelentkezés

Találatok: 7868